Fordele ved online bogføring

Bogføring og løn på nettet giver dig de samme fordele som net-bank: Det er nemt, bekvemt, hurtigt og sikkert.

NET-Revision har arbejdet med online bogføring siden årtusindskiftet og vores kunder er begejstrede for at ordne bogføring og regnskab på nettet. At revisor har nem adgang til data giver en ekstra tryghed for de virksomheder, der selv ønsker at stå for bogføring, og det effektive samarbejde med revisor udmønter sig ofte i en pæn besparelse for kunden.

Fordele for dig og din virksomhed…

Tryghed i hverdagen

80forstaaBogfører I selv eller har I mod på at gå i gang med det, hvis bare I kan få hurtig hjælp, når noget driller? Så er online bogføring sagen! Vi kan straks gå ind i systemet og se præcis det samme som dig. Det er som om vi stod ved siden af og kiggede dig over skulderen. Vi er kun opringning væk!

Styr på økonomien

80wwwMange mindre virksomheder overlader bogføring og løn til os, men står selv for faktureringen. Vi bogfører måneds- eller kvartalsvis. I samme sekund vi har afsluttet bogføringen, kan du selv trække rapporter over hvordan den seneste periode eller året indtil nu er gået. Og du kan naturligvis sammen­ligne til både budget og sidste år. Det er nemt og gratis!

80bilagVi kan også tilbyde at skanne dine bilag ind i systemet. På den måde kan du, med et museklik, se nærmere på de enkelte bilag, selvom de ligger hos os. Du kommer altså ikke til at savne dine bilag, selvom revisor bogfører.

Effektivt samspil med revisor

80hurtigMed et traditionelt regnskabsprogram som fx C5, har revisor ikke adgang til jeres regnskabsdata. For at kunne afslutte regnskabet må revisor derfor enten besøge jer eller I må sende udskrifter/data fra systemet til revisor, så han kan lave efterposteringerne, afslutte regnskabet og sørge for, at det nye år starter med de rigtige primoposter. Måske har revisor endda bedt jer om ikke at bruge systemet, medens han afslutter regnskabet.

80skaerm_blyantMed et netbaseret regnskabsprogram som fx E-conomic, kan revisor ordne det hele hjemmefra, uden at I skal fremsende noget. I kan arbejde videre i det nye år, samtidig med at revisor afslutter det gamle. Den traditionelle arbejdsgang er dermed helt overflødig, fordi både kunde og revisor har adgang til de samme data over nettet. Et online regnskabsprogram er tilgængeligt hele tiden, både for dig og din revisor.

Læs vores anbefaling om valg af regnskabsprogram.

Spar penge

80gris_nedDen tryghed og det effektive samspil med revisor, som man opnår ved at bruge et online regnskabsprogram, sparer ikke blot tid her og nu. Det har også stor betydning for den tid, vi senere skal bruge på revisionen. Vi lader tidsbesparelsen komme vores kunder til gode i form af en lavere regning.

Sikkerheden i top

80pengeskabData transmitteres og opbevares på samme sikre måde, som når du bruger net-bank. Derfor er der ikke risiko for at uønskede gæster kan følge med i dit regnskab.

Altid opdateret

80avismandEt online regnskabsprogram opdateres automatisk, uden at du behøver spekulere på at hente nye versioner ned fra nettet eller installere dem fra tilsendte cd’er. Du anvender altid den nyeste version, og har hverken udgifter til opdateringsaftaler eller besvær med at holde systemet ajour. Indbygges nye funktioner i systemet, kan de straks bruges af alle. Nye krav fra det offentlige, fx elektronisk fakturering, opfyldes således straks, når man bruger et online regnskabsprogram.

Ingen data til tyven

80listetyvBliver din pc stjålet behøver du ikke være urolig for, at tyven kan se dine regnskabsdata. Du får heller ikke besvær med at genskabe dit regnskab, også selvom backup’en ikke duer. Dine data ligger nemlig slet ikke på pc’en, men opbevares på betryggende vis hos et anerkendt hostingfirma.

PC-nedbrud og virus intet problem

80arkivmappeSkulle din pc bryde sammen, behøver du ikke spekulere på, om du nu fik taget backup af din bogføring eller om dine regnskabsdata kan fiskes ud fra disken. Uanset om årsagen er en defekt komponent eller maskinen har fået virus, får det ingen betydning for dit regnskab. Dine data befinder hos et professionelt hostingfirma. Så snart din pc er klar, er du kørende igen.

Sikkerhed og andre spørgsmål

Global adgang

80klodeUanset hvor i verden du befinder dig, behøver du blot netadgang og kodeord for at få adgang til dit regnskabsprogram. Om du er i virksomheden, i sommerhuset, hjemme eller på ferie – regnskabet er aldrig længere væk end den nærmeste pc.

Har du travlt eller blot mere lyst til at passe forretningen end at bruge tid på bogføring og regnskab? Hos NET-Revision vælger du selv hvor meget vi skal hjælpe med.

Læs mere

Se vores referencer

Referencer

Referencer

"Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med."

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

"Vi er meget glade og trygge ved Kirsten som vores Revisor. Super sparringspartner der er helt hjemme i E-conomic, diverse skatteregler og lønsystemet, som vi bruger. De varmeste anbefalinger."

Sarah Helene Christiansen, Nordgårdens Bondegårdsferie

"Det er rart, at det er 'mester' selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson."

Jørgen Schou, Lyngerup Biler

"Med søde ord og chokolade kommer man langt hos NET-Revision 😉 Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT."

Henrik Ranch, Geschäftsführer, fejo.dk ApS

"Efter at have brugt anden revisor, vi ikke var tilfredse med, valgte vi NET-Revision. De er yderst kompetente, professionelle og ærlige. Dejligt vi ikke bare er et journal nr."

Jacob Christiansen, Nordgårdens Tømrer

NET-Revision

NET-Revision er en moderne revisions­virksomhed, der satser 100% på netbaserede systemer til bogføring og løn. Vi udfører alle de opgaver en revisor normalt varetager, såsom rådgivning, skatteplanlægning, udarbejdelse af regnskaber samt bogføring.
Læs mere

Kontakt

NET-Revision ApS
Bredviggårdsvej 6
4050 Skibby (find vej)
Tel. : 2830 8006 (10 - 16)

info@net-revision.dk