Ny kunde hos NET-Revision?

Hos os vælger du selv, hvor stor din regning skal være.

Er internettet en naturlig del af hverdagen i din virksomhed, så er NET-Revision den rigti­ge revisor for dig. Vi har 100% fokus på de muligheder internettet byder på og kan tilbyde dig det mest effektive administrative setup inden for bogføring, løn, fakturering mv. Samtidig får du en smidig god og kommunikation med os.

Priser

Sådan foregår det hos NET-Revision…

Uforpligtende møde

80handshakeVi starter med et gratis og uforpligtende møde hos os eller dig. Er der basis for et samarbejde, aftaler vi, hvordan vi fordeler de administrative opgaver. Læs om vores “Gør-Det-Selv” niveauer nedenfor. Ofte starter vi bogføringen op, og efter nogle måneder afgør kunden så, om han ønsker at overtage dette arbejde. I så fald får du en god introduktion til bogføring på nettet, ligesom vi sørger for, at kontoplanen er tilpasset din virksomhed.

Ud fra vores erfaring med tilsvarende kunder giver vi et skøn over det for­ventede tidsforbrug, og dermed den pris du skal betale. Du får naturligvis et aftalebrev, så der er klare linier omkring vores samarbejde.

Bemærk venligst: For at blive kunde hos NET-Revision skal din virksomhed have eller forvente en årlig omsætning på mindst 1 mio. kr. Endvidere skal bogføring og løn foregå på netbaserede systemer, som fx E-conomic og DanLøn. Bruger du i dag andre systemer, hjælper vi dig naturligvis med at skifte.

Vælg ”Gør-Det-Selv” niveau

80step123

Jo mere du laver selv, jo billigere bliver det.

Lad din tid, lyst og pengepung afgøre hvilket GDS-niveau du vælger. Du kan til enhver tid skifte GDS-niveau, fx lade os bogføre i travle perioder.

  • GDS-0: Vi klarer alt* vedr. bogføring, afstemning, moms og løn
  • GDS-1: Du skanner bilag ind – ellers som GDS-0
  • GDS-2: Du ordner løn – vi bogfører, afstemmer og beregner moms
  • GDS-3: Du klarer alt vedr. bogføring, afstemning, moms og løn

Uanset hvilket GDS-niveau du vælger, udarbejder vi naturligvis årsrapporten.

* Fakturering samt initiering af lønoverførsel udføres altid af kunden.

Hvad koster det ?

80gris_paahovedetTimepriser excl. moms pr. 1. januar 2021

  • 625 kr. Bogføring og regnskabsassistance (assistent)
  • 995 kr. Regnskab, revision, rådgivning og andre ydelser (revisor)

Priseksempler (excl. moms)

Nedenfor vises eksempler på priser vores nuværende kunder betaler. Eksemplerne inkluderer rådgivning og møder i mindre omfang. Særlige sager, fx generationsskifte og virksomhedsomdannelse, beregnes særskilt.

Priserne afhænger naturligvis af, hvor meget kunden laver selv samt af kvaliteten af arbejdet. Læs om vores “Gør-Det-Selv” niveauer ovenfor. Endvidere om relevante bilag er til stede, når vi skal revidere regnskabet.

Har du ikke selv tid eller indsigt til at bogføre korrekt og stemme af, er det bedst at overlade bogføringen til os, idet vi af og til bruger mere tid på at rede trådene ud, end det ville have taget os at bogføre det hele selv.

Rejsebureau ApS (GDS-0)

Et rejseburaeu med 10 ansatte, der har fravalgt revision, betaler 55.000 kr. for bogføring, afstemning, moms, løn samt udarbejdelse af årsrapport og selvangivelse for selskabet.

IT-freelancer ApS (GDS-1)

IT-freelancer drevet som ApS med kun sig selv som ansat betaler 9.000 kr. for revision samt udarbejdelse af årsrapport og selvangivelse for ApS’et. For kvartalsvis bogføring betales årligt 5.000 kr.

Ambitiøst A/S i IT-branchen (GDS-2)

Mindre, ekspansiv IT-virksomhed med 5 ansatte betaler 25.000 kr. for revision samt udarbejdelse af årsrapport og selvangivelse for selskabet. For månedlig bogføring betales årligt 18.000 kr.

NET-Revision giver ikke fast-pris tilbud på opgaver indenfor revision og bogføring. Vi bruger den nødvendige tid, og det vil vi gerne honoreres for! Bemærk, at 1. år typisk er lidt dyrere end de efterfølgende pga. indkøring.

Din medvirken

80mailHurtig sagsbehandling og en lav revisorregning forudsætter din medvirken: Vi ønsker at modtage de nødvendige bilag og svar fra dig hurtigst muligt. Vi bruger så vidt muligt e-mails i kommunikationen med vores kunder. Dette giver os mulighed for en mere effektiv tilrettelæggelse af arbejdet, og sparer dermed tid for os og penge for dig. Telefonsamtaler og personlige møder er dog fortsat en vigtig del af hverdagen hos NET-Revision.

Adgang til bogføring på nettet

80skaerm_blyantFor at få adgang til bogføring på nettet, skal der oprettes en konto hos E-cono­mic. Sammen laver vi en kontoplan, der er skræddersyet til din virksomhed, og du giver så din revisor (og evt. andre) de fornødne rettigheder til at bruge systemet.

Læs mere om E-conomic…

Tilvalg af løn

80giroHar du ansatte er der behov for lønadministration. Sammen opretter vi en konto hos DanLøn, og du giver din revisor adgang til systemet, så du blot skal indtaste lønoplysningerne. Vi kontrollerer og bogfører dem.

Læs mere om DanLøn…

Mini-kursus

80diplomBåde E-conomic og DanLøn er lette at bruge. Vores erfaring er, at en introduk­tion på nogle timer er nok. Kurset kan foregå hos dig. Efterfølgende kan der i det daglige være behov for lidt hjælp. Det klarer vi med et smil!

Som registreret revisor henvender NET-Revision sig til mindre selskaber (ApS og A/S) med op til 20 ansatte.

For at blive kunde hos NET-Revision skal din virksomhed have/forvente en årlig omsætning på mellem 1 mio. kr. og 25 mio. kr.

Hos NET-Revision får du en specificeret regning med opdeling af det udførte arbejde i hovedbestanddele: revision, bogføring, lønadministration, budgettering og rådgivning.

Ud fra vores tidsregistrering fortæller vi dig gerne præcist om grundlaget for din regning.

Referencer

"Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med."

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

"Vi er meget glade og trygge ved Kirsten som vores Revisor. Super sparringspartner der er helt hjemme i E-conomic, diverse skatteregler og lønsystemet, som vi bruger. De varmeste anbefalinger."

Sarah Helene Christiansen, Nordgårdens Bondegårdsferie

"Det er rart, at det er 'mester' selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson."

Jørgen Schou, Lyngerup Biler

"Med søde ord og chokolade kommer man langt hos NET-Revision 😉 Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT."

Henrik Ranch, Geschäftsführer, fejo.dk ApS

"Efter at have brugt anden revisor, vi ikke var tilfredse med, valgte vi NET-Revision. De er yderst kompetente, professionelle og ærlige. Dejligt vi ikke bare er et journal nr."

Jacob Christiansen, Nordgårdens Tømrer

NET-Revision

NET-Revision er en moderne revisions­virksomhed, der satser 100% på netbaserede systemer til bogføring og løn. Vi udfører alle de opgaver en revisor normalt varetager, såsom rådgivning, skatteplanlægning, udarbejdelse af regnskaber samt bogføring.
Læs mere

Kontakt

NET-Revision ApS
Bredviggårdsvej 6
4050 Skibby (find vej)
Tel. : 2830 8006 (10 - 16)

info@net-revision.dk