NET-Revision – Registreret revisor

Vi er et mindre revisionsfirma – tæt på vores kunder.

NET-Revision er en moderne revisionsvirksomhed, der satser 100% på netbaserede systemer til bogføring og løn. Vi udfører alle de opgaver en revisor normalt varetager, såsom rådgivning, skatteplanlægning, udarbejdelse af regnskaber samt bogføring.

Som registrerede revisorer er vi godkendt til at udarbejde og revidere årsrapporter for selskaber (ApS og A/S).

Virksomheden opstod ud fra en idé om at udnytte Internettets fordele i et revisionsfirma. Den tidsbesparelse det giver, skal komme kunderne tilgode i form af en lavere regning, helt i overensstemmelse med vores motto: Hurtig, effektiv og besparende.

Kirsten Larsen

KirstenRegistreret revisor – Indehaver

Har siden 1982 arbejdet som revisor. Ansættelse i Nordsjællands Landboforening samt hos statsautoriserede og registrerede revisorer har givet en bred baggrund med erfaring inden for mange brancher. Blev registreret revisor i 1990 og etablerede sig i 2001 som selvstændig…

Se vores referencer

Referencer

Referencer

"Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med."

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

"Vi er meget glade og trygge ved Kirsten som vores Revisor. Super sparringspartner der er helt hjemme i E-conomic, diverse skatteregler og lønsystemet, som vi bruger. De varmeste anbefalinger."

Sarah Helene Christiansen, Nordgårdens Bondegårdsferie

"Det er rart, at det er 'mester' selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson."

Jørgen Schou, Lyngerup Biler

"Med søde ord og chokolade kommer man langt hos NET-Revision 😉 Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT."

Henrik Ranch, Geschäftsführer, fejo.dk ApS

"Efter at have brugt anden revisor, vi ikke var tilfredse med, valgte vi NET-Revision. De er yderst kompetente, professionelle og ærlige. Dejligt vi ikke bare er et journal nr."

Jacob Christiansen, Nordgårdens Tømrer

NET-Revision

NET-Revision er en moderne revisions­virksomhed, der satser 100% på netbaserede systemer til bogføring og løn. Vi udfører alle de opgaver en revisor normalt varetager, såsom rådgivning, skatteplanlægning, udarbejdelse af regnskaber samt bogføring.
Læs mere

Kontakt

NET-Revision ApS
Bredviggårdsvej 6
4050 Skibby (find vej)
Tel. : 2830 8006 (10 - 16)

info@net-revision.dk