Referencer

NET-Revision har et bredt udsnit af kunder indenfor selskaber og selvstæn­dige erhvervs­drivende. Mindre virksomheder med op til 20 ansatte.

De fleste af vores ca. 40 kunder bruger Internettet dagligt. Mange har valgt selv at stå for bogføringen, med de fordele det giver. Ønsker du af tidsmæssige eller andre grunde at overlade bogføringen til os, løser vi også gerne denne opgave.

Vores kunder udtaler…

fejo.dk ApS

kornmarkfejo.dk er en portal for sommerhuse i Danmark, primært rettet mod det tysksprogede marked. I samarbejde med 45 små og store udlejningsbureauer tilbydes leje af mere end 30.000 sommerhuse.

“Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT. Da vi selv lever på nettet er det vigtigt for os med en revisor, der selv er med på noderne.”

(Henrik Ranch, Geschäftsführer, januar 2015)

www.fejo.dk

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

kornmarkTvetkærgård er et planteavlsbrug på ca. 50 ha i Østby ved Skibby. Knud Hansen driver landbruget ved siden af et kommunalt job.

“Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med, og hvor man lige kan smutte forbi, hvis der er noget. NET-Revision udfører et upåklagelige stykke arbejde, som jeg er meget tilfreds med.”

(Knud Hansen, indehaver, januar 2004)

Lyngerup Biler

brugtbilLyngerup Pladeværksted uden for Frederikssund reparerer person- og varebiler med speciale indenfor rust- og pladearbejde. Desuden sælges i stigende omfang istandsatte og synede biler i intervallet 10.000 kr. til 100.000 kr. Her er Internettet en vigtig salgskanal.

“Der var hårdt brug for en revisor, da jeg henvendte mig. NET-Revision kom samme dag, og fik hurtigt sammenhæng i regnskabet. Det er rart, at det er “mester” selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson.”

(Jørgen Schou, indehaver, januar 2004)

Referencer

"Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med."

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

"Vi er meget glade og trygge ved Kirsten som vores Revisor. Super sparringspartner der er helt hjemme i E-conomic, diverse skatteregler og lønsystemet, som vi bruger. De varmeste anbefalinger."

Sarah Helene Christiansen, Nordgårdens Bondegårdsferie

"Det er rart, at det er 'mester' selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson."

Jørgen Schou, Lyngerup Biler

"Med søde ord og chokolade kommer man langt hos NET-Revision 😉 Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT."

Henrik Ranch, Geschäftsführer, fejo.dk ApS

"Efter at have brugt anden revisor, vi ikke var tilfredse med, valgte vi NET-Revision. De er yderst kompetente, professionelle og ærlige. Dejligt vi ikke bare er et journal nr."

Jacob Christiansen, Nordgårdens Tømrer

NET-Revision

NET-Revision er en moderne revisions­virksomhed, der satser 100% på netbaserede systemer til bogføring og løn. Vi udfører alle de opgaver en revisor normalt varetager, såsom rådgivning, skatteplanlægning, udarbejdelse af regnskaber samt bogføring.
Læs mere

Kontakt

NET-Revision ApS
Bredviggårdsvej 6
4050 Skibby (find vej)
Tel. : 2830 8006 (10 - 16)

info@net-revision.dk